AddEdu Expert

AddEdu Expert on suomalainen vuonna 2014 toimintansa aloittanut toiminimi. Aluksi toiminimi perustettiin sivistystoimen hallinnon asiantuntijapalveluiden tarjoajaksi. Sitten valikoimaan lisättiin työnohjaus, prosessikonsultaatiot, koulutukset ja opastukset.

 

Nyt yritys tarjoaa mm. työyhteisöjen prosessikonsultaatioita, työnohjausta, opastusta, koulutusta ja muuta konsultointia.


Kotipaikkana on Lappeenranta, Asiakaskunta on pääosin Kaakkois- ja Itä-Suomessa, mutta toimialueena on myös Uusimaa ja Päijät-Häme.

Nimilyhenteestä AddEdu Expert:
Add = add / added/ addition / additional ; lisätä, lisäys, lisä-, laskea yhteen, summata, liittää, (additiivinen)
Edu = education / educator / educate ; koulutus, kouluttaja, opettaja, kasvattaja, sivistää, kehittää, opettaa, valistaa jne.
Expert = expert ; asiantuntija

 

  • Työnohjausta ja työyhteisöjen prosessikonsultaatioita, koulutusta ja konsultointia mm. kasvatus-, opetus-, hallinto- sekä hoito- ja kuljetusalalle (lähinnä henkilökuljetus) tai muissa ihmisten kanssa työskentelevien palvelemisen tarpeisiin. Lisäksi esimiestyönohjausta ja coaching.

  • Konsultointeja ja koulutuksia työyhteisöissä erityisesti kasvatus- sekä opetustoimessa ja niiden hallinnossa sekä työyhteisöjen kehittämisessä ja ammatillisen kasvun edistämiseksi ja lisäämiseksi. Johtamiseen liittyviä työyhteisöjen ja esimiesten prosessikonsultaatioita ja koulutuksia.

  • Opastusta auktorisoituna matkailuoppaana Etelä-Karjalassa, Karjalankannaksella, Laatokan sekä Vienan Karjalassa, Novgorodissa ja Pietarissa jne.

  • Bussinkuljettamista ja opastusta/selostusta yhteistyössä eri bussifirmojen ja matkatoimistojen kanssa ja kautta. Bussikuljetukset Suomessa ja Suomesta esim. Venäjällä sijaitseviin kohteisiin voidaan räätälöidä ja suunnitella yhteistyössä matkan suunnitteluvaiheesta alkaen. Nämä palvelut sopivat mm. työhyvinvointitapahtumiksi (tyky, tyhy jne.).

Kysy lisää ja enemmän

 

AddEdu Expert / Petri Vainikka, Lappeenranta

puh. 040 669 2500

sähköpostitse yhteydenotto Yhteystiedot-sivulta http://www.addeduexpert.fi/419179653